Google PlusFacebookTwitter

Horror verhuizing

By on 9 februari 2013 in Algemeen | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Verschrikkelijk. Die verhuizing is in één woord: verschrikkelijk! De makelaar heeft zijn dingen niet op orde, we leven sinds maandag in een gestukadoord appartement uit dozen en vandaag wordt het appartement geschilderd. Door Oost-Europeanen. Even vooropstellen: ik heb niets tegen Polen, absoluut niet. Maar wat kunnen ze moeilijk doen en een troep maken en slecht werk afleveren. Natuurlijk is het veel werk voor weinig geld, maar de kwaliteit die ze afleveren is niet echt om over naar huis te schrijven. Laat staan dat ze een woordje Nederlands spreken. Maar hé, wij huren ze ook niet in.

Vandaag worden dus de plafonds gewit en ook de muren krijgen een witte kleur. De verwarmingsbuizen, die helemaal zijn afgebladderd, moeten wij zelf in orde brengen volgens de makelaar. Wat natuurlijk pure onzin is, zeker als ze nu toch bezig zijn. Vannacht hebben we al onze spullen in dozen van de studeerkamer en woonkamer naar de keuken moeten sjouwen. En het was niet de eerste keer dat we alles per ruimte moesten verzetten.

Ook zijn er nog heel veel dingen die niet kloppen; een nieuwe keuken beloven, maar de oude gewoonweg vervangen door een tweedehands keuken bijvoorbeeld. Een afzuigkap die niet werkt, de afzuigkap en oven die niet eens zijn schoongemaakt en de koelkast die op standje 7 koelt alsof-ie op standje 1 staat. Ach, er is nog een hoop werk te verzetten, maar als het dan uiteindelijk af is ben ik wel blij. Zijn we blij, kan ik beter zeggen.

Vandaag zou ook de wasmachine met de droger geleverd worden die door m’n mama en haar vriend zijn besteld. Zou geleverd worden, want ze hadden het verkeerd ingepland en stonden met hun wasmachine en droger op het factuuradres in Limburg. “Onze excuses, dan wordt het dinsdag”, daar moet ik het mee doen van BCC.

Een klaagblog dit keer, maar als die hele volksverhuizing over is, dan zal ik heus wel wat positiever denken en zijn.

En één ding is zeker: Hier is het laatste woord nog niet over gevallen, Linger en BCC.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *